Tutustu kalustoomme

Jos rakennuskohde sijaitsee saaressa, se ei ole meille ongelma. Rakennustavarat, sora, multa ja vaikkapa kaapelit liikkuvat kätevästi Saimaalla monipuolisella kalustollamme, joka käsittää asennus- ja kuljetusvälineistöä traktorista työlaivaan ja kurottajasta kaivinkoneeseen.

Oman kalustomme lisäksi alihankkijoidemme kalusto mahdollistaa monipuoliset saaristorakentamisen palvelut. Vastuullisuusasiat ovat meitä lähellä myös vesistössä liikuttaessa: olemmekin ottaneet käyttöön osassa kalustoa ympäriystävällisen, biopohjaisen hydrauliikkaöljyn.

Niilo

Niilo-työlaivamme on 15 metriä pitkä ja 6 metriä leveä. 18t kantavuuden nosturi ja kaivuri tukijaloilla mahdollistavat monipuolisen käytön vesistörakentamisessa. Puomin ulottuvuus max 15 metriä.

Hanna II

Hanna II on lautoistamme suurin, se on 22 metriä pitkä ja 6 metriä leveä. Lautalla on 5 metriä pitkä ajoramppi, joka mahdollistaa kaluston siirtämisen saaristossa. Kantavuus 60t.

Hanna III

Hanna III on 9,5 metriä pitkä ja 5 metriä leveä lautta, jonka kantavuus on 9t. Kokoonlaitettava ja pieni kokoinen lautta voidaan siirtää paikasta toiseen kuorma-autolla ja se liikkuu ketterästi saaristossa pienimmissäkin lahdissa.

Kurottaja Bobcat 40180

Varusteena trukkipiikit, nostokoukku, kauha, 3 metrinen
nostojibi, betoninsekoittaja 600l, 4 metriä leveä henkilönostokori. Ulottuvuus max 18m.

Pyöräkuormaaja

Pyöräkuormaaja Kramer 5065:n varusteena ovat kauha, trukkipiikit ja nostokoukku.

Muu kalusto

Lisäksi käytössämme ovat:

Alumiininen työvene Alucat, W14.
Busteri-vene
Kaivinkone Catepillar 305 ccr
Polaris 550 mönkijä hiekka- ja tukkikärrillä

Alihankkijoidemme kautta saamme käyttöömme myös muita koneita ja laitteita tarpeen mukaan.

Saaristorakentamisen palvelut ”avaimet käteen” -ratkaisuna

Toteutamme palvelumme halutessasi aivan alusta lähtien viimeisiin silauksiin saakka – saat kaikki vesistörakentamisen palvelut saman katon alta, koski tarpeesi sitten laiturin ja pihamaan uudistusta, saunan ja terassin rakentamista tai kuljetuksia ja nostopalveluita. Kätevää, eikö?