Rakennustyöt

Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset rakennustyöt niin ulkona kuin sisälläkin. Rakennamme muun muassa grillikatokset, rantasaunat, venevajat ja rakoliiterit. Kauttamme saat myös erikoisemmat rakennustyöt. Kysy lisää!

Oli mökkisi sitten Saimaan rannalla mantereella tai saaressa, saavumme paikalle vesiteitse. Lautalla saapuessa pihamaasi pysyy ehjänä ja siistinä. Rakennustarvikkeet liikkuvat Saimaalla kätevästi monipuolisella kalustollamme ja ne nostetaan rantaan nosturilla.

Haaveena uusi laituri?

Toimitamme ja valmistamme käyttöösi sopivat, räätälöidyt laituriratkaisut. Palvelumme kattaa aina tarpeidesi kartoituksen paikan päällä sekä laiturin toimituksen asennusvalmiina vesiteitse.

Olemme toteuttaneet satoja laitureita eri puolille Saimaata. Meillä on pitkä kokemus laiturirakentamisesta Saimaalla, monipuolinen asennuskalusto sekä tietotaito vesistörakentamisessa.

Tutustu referensseihimme

Linnasaaren laivalaituri

Retkisatama, Pesolansaari

Satama, Teknola, Savonlinna

Saaristorakentamisen palvelut ”avaimet käteen” -ratkaisuna

Toteutamme palvelumme halutessasi aivan alusta lähtien viimeisiin silauksiin saakka – saat kaikki vesistörakentamisen palvelut saman katon alta, koski tarpeesi sitten laiturin ja pihamaan uudistusta, saunan ja terassin rakentamista tai kuljetuksia ja nostopalveluita. Kätevää, eikö?