KAAPELinlasku ja kaapelin asennus

Kaapelinlaskut ja -asennukset onnistuvat meiltä ammattitaidolla jo yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme asentaneet kaapeleita Saimaalla, sisäjärvillä ja merellä.

Kaapelinlasku tehdään joko työlaivalla, siirrettävällä lautalla tai veneellä. Lautta ja työvene voidaan siirtää maanteitse kohteeseen. 

Muut palvelut

Veneiden nostot ja säilytyksen hoidamme yhteistyössä Saimaa Yacht Storen kanssa. Kurottajalla onnistuvat muun muassa henkilökorinostot, kuormanpurku rekoista sekä lumenpudotus katoilta. Teemme myös kiinteistökorjauksia.

Kalustomme

Kuljetus- ja nostotyömme hoituvat monipuolisella kalustolla, joka käsittää asennus- ja kuljetusvälineistöä traktorista työlaivaan ja kurottajasta kaivinkoneeseen. Oman kaluston lisäksi käytössämme ovat alihankkijoidemme kalusto tarpeen mukaan.

Tiesitkö, että olemme siirtyneet käyttämään kalustossamme ympäristöystävällistä, biopohjaista hydrauliikkaöljyä?

Tutustu referensseihimme

Linnasaaren laivalaituri

Retkisatama, Pesolansaari

Satama, Teknola, Savonlinna

Saaristorakentamisen palvelut ”avaimet käteen” -ratkaisuna

Toteutamme palvelumme halutessasi aivan alusta lähtien viimeisiin silauksiin saakka – saat kaikki vesistörakentamisen palvelut saman katon alta, koski tarpeesi sitten laiturin ja pihamaan uudistusta, saunan ja terassin rakentamista tai kuljetuksia ja nostopalveluita. Kätevää, eikö?