VIHERRAKENTAMINEN

Siisti ja toimiva pihapiiri on omistajalleen ilon ja ylpeyden aihe. Kaunis kuntta, eli varpukasvillisuuskerros, sekä ajatuksella suunnitellut kulkuväylät ja istutukset tekevät pihastasi viimeistellyn näköisen.

Kuntta on luonnollinen ja helppohoitoinen valinta metsäpihalle, jolla saa nopeasti pihan kauniiksi. Toteutamme pihatöitä ja viherrakentamista esimerkiksi laiturin asentamisen tai terassin rakentamisen yhteydessä.

Ekologinen ja huoleton Kuntta

Kuntta sopeutuu useimmiten hyvin uuteen kasvupaikkaansa ja ympäristöönsä. Aluksi se vaatii säännöllistä kastelua, mutta juurtumisen jälkeen sitä ei tarvitse enää juurikaan hoitaa. Mikä parasta, kuntta tarjoaa jatkossa marjat oman mökin pihasta!

Kunttamaalle sopivat monenlaiset kulkuväylät. Materiaalina voi olla esimerkiksi puu, kivi tai sora. Arviokäynnillä kohteessa suunnittelemme yhdessä juuri Sinun ja mökkipihasi tarpeisiin parhaiten sopivat kulkuväylät, kiveykset ja istutukset.

Saaristorakentamisen palvelut ”avaimet käteen” -ratkaisuna

Toteutamme palvelumme halutessasi aivan alusta lähtien viimeisiin silauksiin saakka – saat kaikki vesistörakentamisen palvelut saman katon alta, koski tarpeesi sitten laiturin ja pihamaan uudistusta, saunan ja terassin rakentamista tai kuljetuksia ja nostopalveluita. Kätevää, eikö?